***BLIV MEDLEM***

Årlige bidrag fra byens og omegnens beboere er meget vigtige for forsamlingshusets drift og vedligeholdelse. Til gengæld får borgerforeningens medlemmer rabat på 500 kr., når de lejer forsamlingshuset til fester. Og medlemmer kan låne borde, stole og service fra forsamlingshuset for deres egne fester.

Årligt bidrag - 2019
Per husstand - 350 kr.
Enlige - 175 kr.
 
Medlemsbidraget kan indbetales på foreningens konto i Sparekassen Kronjylland:
Reg. nr.: 9324 – konto nr.: 0001649140 eller på Forsamlingshusets ”MobilePay” nr.: 13707. Skriv venligst navn på indbetalingen.

Mange tak for dit bidrag!
 

Hvis du ønsker at fejre en fødselsdag, en bryllupsdag eller en anden særlig dag, vil vi hejse Dannebrog og markere begivenheden. Før dagen, du ønsker at fejre giv os en anmodning. Kontakt Mette via forsamlingshusets tlf. på 21391238. Du kan også sende SMS til Joel på 29123716 eller sende en mail til southern.joel@gmail.com.

Om borgerforeningen

Oster Alling Borgerforening blev stiftet i 1949 og har flere opgaver. Den overvåger driften og vedligeholdelsen af forsamlingshuset. Den sponsorerer arrangementer og aktiviteter for samfundet. Og den kommunikerer med offentlige myndigheder om sager og problemer i byen.

Borgerforening udsender et årligt brev og holder en generalforsamling i marts, og bestyrelsen håndterer sager, der skal behandles i løbet af året.

Bestyrelsen har 7 medlemmer. Den nuværende bestyrelse er:

Joel Southern, formand
Mette Nielsen, kasserer/forsamlingshusets udlejer
Jens A. Kvorning, sekretær
Sten Nielsen
Pia Kristoffersen
Janos Ferenczi
Agnete Brask Brandt


Selvstændige udvalg organiserer og håndterer arrangementer som Fastelavn og Juletræsfest.

Kontakt os

 
 
 
Øster Alling Forsamlingshus & Borgerforening | Hovedgaden 34, Øster Alling, 8963 Auning  | Tlf.: 21 39 12 38