Forsamlingshus / Faciliteter
Overfor forsamlingshuset ligger Hyggehjørnet, som er en plads med picnicborde og græs, hvor du kan tage en lille pause fra arrangementet, du deltager i og hvor børnene kan brænde lidt krudt af, når de bliver rastløse. Byens juletræ står på pladsen i løbet af december.

Overfor forsamlingshuset og foran Øster Alling Kirke er der
p-pladser.

Faciliteter

Forsamlingshuset har god plads til forskellige slags arrangementer. Salen kan rumme op til 150 personer. Vi har 30 borde og omkr. 150 stole.

Salen er udstyret med et teleslyngeanlæg.
Og forsamlingshuset har et større lærred, som kan bruges (f.eks. PowerPoint præsentationer, osv.).

Forsamlinghusets køkken og bar område er veludstyret.

Hvis du har brug for madlavning eller borddækning, anbefaler vi Christine's Køkken, som er en godt, dygtigt cateringfirma i området. Kontakt Christine's Køkken på tlf. 22 57 32 38 eller på www.christineskøkken.dk.

Der er et toilet tilgængeligt for handicappede ved indgangen, og andre toiletter i kælderen.

Udlejning og info:
Ring tlf. 21 39 12 38
eller mail Mette Nielsen
mhauberg1961@outlook.dk

Kontakt

Øster Alling Forsamlingshus & Borgerforening | Hovedgaden 34, Øster Alling, 8963 Auning  | Tlf.: 21 39 12 38